Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lehetne puhább?

Hogy lehetne puhább?

Figyelt kérdés
Csibemellet mindig leveszem a csontról,aztán felszeletelem,és úgy sütöm meg.a legfelső szelet mindig száraz,keményebb.mit lehetne vele csinálni.
2011. szept. 2. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:
hát igazából azt úgy kellene hogy takaréklángon sütök és olyan 15-20 percig. mert ha teljes lángon sütöd akkor nem sül át. ezért kell hosszabb ideig de nem telejs lángon. és akkor szépen lassan átsül
2011. szept. 2. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
*sütöd
2011. szept. 2. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
bepácolva, fólia alatt sütőben sütve biztosan szaftos és puha lesz.
2011. szept. 2. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!