Hogy lehetne puhább?
Figyelt kérdés
Csibemellet mindig leveszem a csontról,aztán felszeletelem,és úgy sütöm meg.a legfelső szelet mindig száraz,keményebb.mit lehetne vele csinálni.2011. szept. 2. 12:34
1/3 anonim válasza:
hát igazából azt úgy kellene hogy takaréklángon sütök és olyan 15-20 percig. mert ha teljes lángon sütöd akkor nem sül át. ezért kell hosszabb ideig de nem telejs lángon. és akkor szépen lassan átsül
3/3 anonim válasza:
bepácolva, fólia alatt sütőben sütve biztosan szaftos és puha lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!