Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell "puhább" kókuszgol...

Hogyan kell "puhább" kókuszgolyót készíteni?

Figyelt kérdés

Nemrég ettem, puhább, lágyabb kókuszgolyót, és nem kérdeztem meg mitől ilyen, mert amit én csinálok az sokkal keményebb.


Köszi a válaszokat!


2009. nov. 21. 10:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
több tej vagy lekvár kell bele. és ne tedd olyan nagyon hideg helyre, mert úgy is keményebb lesz.
2009. nov. 21. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim válasza:
100%

Attól függ , hogyan készíted!

Kávés rumos megoldással?

Mert van olyan recept amibe vaj kell meg kakaópor,akkor lesz puhább

2009. nov. 21. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
én szoktam tenni bele pár kanál meggylét (pl befőttét)
2009. nov. 21. 12:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
egy zacsi darált kekszhez egy fél kocka margarint is kell tenni, és a végén, mikor összegyúrtad tejjel egy kicsit lágyabbra kell hagyni (mikor azt hinnéd, hogy ebből nem lesz gombóc, mert még lágy, na akkor jó :) - így mehet be a hűtőbe egy órára gombócolás előtt, a hűtőben megdermed és jól formázható lesz
2009. nov. 21. 17:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

A meggyleves megoldás is jó.

Egyébként, ha több lekvárt teszel bele, az is puhít.

2009. nov. 22. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Én tejet is teszek bele, de az én kókuszgolyómnak csodájára járnak.
2010. jún. 2. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!