Hogyan kell "puhább" kókuszgolyót készíteni?
Figyelt kérdés
Nemrég ettem, puhább, lágyabb kókuszgolyót, és nem kérdeztem meg mitől ilyen, mert amit én csinálok az sokkal keményebb.
Köszi a válaszokat!
2009. nov. 21. 10:05
1/6 anonim válasza:
több tej vagy lekvár kell bele. és ne tedd olyan nagyon hideg helyre, mert úgy is keményebb lesz.
2/6 anonim válasza:
Attól függ , hogyan készíted!
Kávés rumos megoldással?
Mert van olyan recept amibe vaj kell meg kakaópor,akkor lesz puhább
3/6 anonim válasza:
én szoktam tenni bele pár kanál meggylét (pl befőttét)
4/6 anonim válasza:
egy zacsi darált kekszhez egy fél kocka margarint is kell tenni, és a végén, mikor összegyúrtad tejjel egy kicsit lágyabbra kell hagyni (mikor azt hinnéd, hogy ebből nem lesz gombóc, mert még lágy, na akkor jó :) - így mehet be a hűtőbe egy órára gombócolás előtt, a hűtőben megdermed és jól formázható lesz
5/6 anonim válasza:
A meggyleves megoldás is jó.
Egyébként, ha több lekvárt teszel bele, az is puhít.
6/6 anonim válasza:
Én tejet is teszek bele, de az én kókuszgolyómnak csodájára járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!