A karajhúst is be lehet áztatni tejbe, hogy puhább legyen?
Figyelt kérdés
csirkét, pulykát beszoktam pár órára.
mátrai borzaskát csinálok amúgy.
2010. dec. 15. 07:33
2/2 anonim válasza:
nyugodtan áztasd akár fokhagymás sós tejben is.sokkal omlósabb és puhább lesz a karaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!