Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A töltött paprika készitésénél...

A töltött paprika készitésénél, ha a paprikát leforrázom, kell e még a forró vizbe áztatni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért kellene leforrázni a paprikát? A nyers paprikába töltöd a húst, és főzöd paradicsom lében, vagy a kész szószban.
2010. okt. 31. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Se leforrázni, se forró vizben áztatni nem kell - honnan szedtél ilyen ötletet?

A paprikát hideg vizben megmosod, levágod a száras végét, kiszeded a magokat és töltöd.

2010. okt. 31. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem hallottam még, hogy le kellene forrázni.Minek?Megfő az a szószban rendesen.Az egyik sógornőm meg külön vízben főzi meg a megtöltött paprikákat, és már készen teszi bele a paradicsomba.Na az is milyen már?Nem is eszem nála soha.
2010. okt. 31. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
A szakácskönyv irta, én is furcsáltam, hiszen megfö a paradicsomszószban is.
2010. nov. 2. 10:44

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!