Mennyi időre kell tejbe áztatni a zsemlét, ha fasírtot készítek?
Figyelt kérdés
Köszi :D2010. okt. 7. 12:52
1/4 anonim válasza:
szia! én fölkockázom a zsömlét, és leöntöm annyi tejjel
hogy csak nedves legyen. kb 10 perc múlva villával átkeverem, nyomkodom, hogy fölszívta -e a tejet,majd kézzel szétmorzsolom teljesen.
ha nagyon laza, akkor egy kis prézlivel korrigálom az
állagát.
van aki vízzel csinálja.
üdv.
2/4 anonim válasza:
pontosan 1 perc 5 másodpercig, de vigyázz, ha hat lesz akkor cseszheted a fasírtod.
3/4 anonim válasza:
én is pont most csinálnék fasírtot, ez a kockázás jónak tűnik. eddig egészbe áztattam vízbe, tejjel gondolom krémesebb állaga lesz.
kössz a tippet.
4/4 anonim válasza:
hello a kockázós vagyok, valóban így homogénebb az állaga
nem maradnak nagy darabok.
és én mindig tejjel csinálom, és a tölteléket is pl csikébe, dagadóba.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!