Miért lesz kemény az alja a pizzának ha sütőben sütöm? Hogy lehetne puhább?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 18:36
1/7 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy a sütő rácsát bealufóliázom, arra teszek sütőpapírt, és ezen sütöm meg. Így nem lesz kemény az alja. Próbáld meg így, szerintem a tepsitől lesz kemény, sosem sütök tepsiben. :)
2/7 anonim válasza:
te csinálod a pizzatésztt vagy bolti,ha te akkor kell egy másik tészta,amúgy meg sokan túlsütik,az a baj h sokan a pogit is ott szurják el hogy ezeket nem kell sokáig sütni,egy pogácsát olyan 20-25 percig általában egy pizzát meg ha forró a sütő akkor 15 max 20 percig süss.
3/7 anonim válasza:
Én is teszek a sütőrácsra alufóliát,h.ne égessen a sütő de a tésztát a tepsibe teszem .Mégpedig úgy ,h.a tepsit elötte vékonyan beolajozom.Csináltam már úgy is,h.a tepsibe sütőpapírt tettem és rá a tésztát.Úgy sem égett meg!Praktikusabb ha magad készíted el a tésztát.Olcsóbb,fínomabb és tuti nem lesz száraz.
4/7 anonim válasza:
Tepsit a forró sütőben melegítem át, addig a tésztát egy meglisztezett sütőpapíron nyújtom ki, ill. teszem rá a feltétet. Ha kész, egy kesztűvel kiveszem a tepsit, gyorsan ráhúzom a sütőpapíron lévő pizzát és azonnal berakom a sütőben. Így hirtelen éri a hő az alját, olyan mint a kövön sült.
De tényleg nem szabad túl sütni, én egy vékony tésztájú nagyot 10-12 percig sütök. A tészta sem mindegy.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos tippeket!
Esetleg tudna valaki egy jól bevált pizzatészta receptet?
2011. ápr. 17. 08:08
6/7 anonim válasza:
Szia! Én a limarapeksege.blogspot.hu- n tanult receptet szeretem legjobban, nekem ez vált be, azóta nem voltunk pizzériában, mert csak az enyém kell:)
Írd be google-be: limara pizza, ha nincs kedved keresgetni az oldalon, de könnyen megtalálod ott is!
7/7 anonim válasza:
bocs limarapeksege.blogspot.com helyesen!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!