Olajban vagy zsírban sülve puhább a rántott hús?
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 14:59
1/4 anonim válasza:
hát én zsírban nem sütném, de egyébként sem azon múlik. Hanem hogy lefedve van utána ill. közben vagy nem, ha sertés hús akkor lehet előtte tejben áztatni attól nagyon puha lesz.
2/4 anonim válasza:
A zsír szagát nem bírom elviselni ezért olajban sütöm, így puha is lesz.
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem az a lényeg,h.miben sütöd!
Ahogy az előttem válaszoló írta,nagyon jót tesz a husinak ha előtte tejbe beáztatod,ill.a zsemle morzsában épphogy csak forgasd meg különben iszonyat kemény és száraz lesz!
4/4 anonim válasza:
Ha kiveszed az olajból a rántott húst, azonnal áthúzod folyó hidegvíz alatt, és úgy teszed be egy lefedett edénybe, sokkal porhanyósabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!