A csirkecombbot meg kell kicsit főzni mielőtt olajban megsütném? Rántott csirkecombbot szeretnék csinálni.
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 15:58
2/16 anonim válasza:
Nem, kivéve ha falusi csirke. Annál előfordulhat, hogy meg kell kicsit párolni előtte.
3/16 A kérdező kommentje:
Bolti zacskós csirkecomb. Vagyis kezdhetem is panírozni és süthetem ugyan úgy, mint a sertés húst kell?
2011. jún. 30. 16:05
4/16 anonim válasza:
Igen, de lassú tüzön, egyik oldalát fedő alatt, majd vedd le a fedőt és úgy süsd a másik felét, hogy átsüljön rendesen.
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. jún. 30. 16:12
6/16 anonim válasza:
ha duplacombok, először is a forgónál vágd ketté. éles hegyes késsel szúrd be pár helyen csontig őket, aztán panírozhatod.úgy, ahogy írták már, egy ideig fedő alatt, hogy csontig átsülhessen.
én amúgy ki szoktam csontozni, úgy biztos siker. a csontokat elteszem későbbre egy leves alaplének.
üdv.
7/16 anonim válasza:
Én is kicsontozom, igy biztos hogy teljesen átsül, és nem lesz véres a csont mellett a hús.
8/16 anonim válasza:
A boltit azt meg szoktam főzni. A sajátot azt nem.
9/16 anonim válasza:
Én szoktam fôzni, sokkal finomabb!!!és nem ég meg, amig megsül.
A vizet amiben fôl befüszerezem, miutàn kihül lisztbe, felvert tojàs habba aztàn zsemlemorzsàba màrtom ès közepes làngon forró zsirban/olajban kisütöm. Nagyon fincsi:-P
10/16 anonim válasza:
Ha megfőzöd, kifő az íze. Nem kell főzni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!