Megszáradt a fasírt (sokáig vt a sütőben)! Tudok utólag valamit tenni, hogy puhább legyen?
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 18:24
1/3 anonim válasza:
Miből van ez a fasírt mert a húsból készült megég nem szárad ki.
2/3 anonim válasza:
Szitában gőz fölött kell puhítani.
3/3 anonim válasza:
aprítóba bele és vajjal + fűszerekkel húskrém - de ha húsból készült akkor nem is igazán száradhatott volna ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!