Süthetek kiflit ascorbinsav nélkül? A recept szerint kellene hozzá de nekem nincsen itthon. Tehát kihagyhatom?
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 21:40
2/4 anonim válasza:
Az aszkorbinsav nem a c vitamin neve?
3/4 anonim válasza:
Kihagyhatod belőle, kicsit morzsálódósabb lesz a kész termék, de más baja nem lesz.
Aszkorbin=C-vitamin, lisztjavítószerként használjuk, de hő hatására bomlik, tehát ettől még nem lesz c-vitamin tartalmú a kenyér vagy péksüti.
/egy pék/
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segitséget.
2011. aug. 23. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!