Jó PADLIZSÁNKRÉM recept?
Figyelt kérdés
Írna valaki egy jó padlizsánkrém receptet? Most jött rám, hogy nagyon megkívántam, de sose csináltam még ...2011. aug. 3. 19:47
1/6 anonim válasza:
A padlizsánt megsütöd, de nagyon alaposan, sütőben.Lehúzod a héját.Összeaprítod egészen krémszerűre.Hagyod kihűlni.1 hagymát felvágsz apróra, belekevered.Készítesz majonézt(készen kapható nem jó bele!) ha kihűlt a padlizsán, összekevered.
2/6 anonim válasza:
Sült padlizsán héjából kikapargatott belseje, só bors, étolaj, vöröshagyma. Ez az egész meget a késes betétű robotgépbe és már kész is.
3/6 A kérdező kommentje:
na most vagyok dilemmában, hogy akkor melyik ...De köszönöm nektek!
2011. aug. 3. 20:34
4/6 anonim válasza:
Én az elsőre szavazok, bár majonéz nélkül.
Nekem anyum szokott csinálni, és nagyon finom piritoshoz :D
5/6 anonim válasza:
én is csak a sima olajosat szeretem: Sütőben megsütöd hájastul, utána hideg vízbe mártod, így könnyebben lejön a héja. meghámozod, turmixba mehet, olajjal kikevered, majd pici, fél fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma és mehet a pirítósra.
6/6 A kérdező kommentje:
1 duci gerezd fokhagymát raktam bele, de olyan fokhagymás volt, nagyon rossz lett ... de aztán sikerült addig játszanom a fűszerekkel , míg el nem vettem a fokhagyma erős intenzív ízét, és úgy már finom lett!
2011. aug. 14. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!