Sürgős segítség kellene?
Sziasztok! Az a helyzet, hogy nemsokára lesz a lányom 14. születésnapja. Twilight rajongó és én ebben a témában kezdtem keresgélni az interneten. Ráakardtam erre az oldalra: [link]
Elképesztő és én nagyon szeretnék egy ilyen tortát készíteni, mint amilyen a 17. képen van!!! Csak annyi változtatással, hogy nem lennének rajta a fehér betűk. Nagyon örülne a lányom. Segítsetek, kérlek titeket: hogyan készíthetek ilyesmit itthon? Mi kellene hozzá?
Előre is köszönöm szépen.
otthon nem nagyon.
de ha bemész a cukrászdába 3-4 ezer forintért megcsinálják (:
Szerintem meg lehet csinálni, csak nem egyszerű (most szólok, nem vagyok cukrász, csak egy laikus háztartásbeli) :)
Én úgy kezdeném, hogy sütnék egy vagy két téglalap alakú sima piskótát. Ezeket tölteni is lehet lekvárral, pudinggal vagy bármilyen finom krémmel. Utána tojás fehérjéből habot vernék cukorral, ez menne az oldalára, a tetejére ugyanez, fekete ételfestékkel. Rá, a mintát meg csak simán olyan színű ételfestékekből vagy azok keverékéből festeném, ami kell hozzá (mintegy festményt) :)
A könyvjelzőt nem tudom, hogy csinálnám meg, de talán marcipánból kellene. Viszont azt nem tudok csinálni... :P
Remélem azért segítettem egy keveset :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!