Hány éves korod óta tudsz főzni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 14:21
31/35 anonim válasza:
13 éves voltam,amikor "elkövettem" az első igazi ebédfőzést.
32/35 anonim válasza:
Most 11 éves vagyok,körülbelül 3 éve inkább csak "segédkeztem",de aztán egyre több mindent eltudok egyedül is készíteni.
33/35 anonim válasza:
én leszek a hunyó - én nem tanultam meg ilyen korán, mint ti, én 8 évesen még csak a krémet nyaltam ki a tálakból... gimis koromban sem kellett főznöm, egyetemen kezdtem el megtanulni, amikor magamra voltam utalva, és szerintem elég jól sikerült (persze, ilyen alapkaják, mint paprikás krumpli, bolognai spagetti, csilis bab már korábban is mentek, de élesben, úgy, hogy akár az egész családra is meg tudtam teljes biztonsággal szinte bármit főzni, kb 22-23 koromra alakult ki - most 26 vagyok. De a viszonylag kései kezdés ellenére imádok főzni :) és sütni is.
26/N
34/35 anonim válasza:
olyan 9-10 évesen már tudtam jó sok mindent.
35/35 anonim válasza:
hali én 12 éves fiú vagyok és néha én is suli után csinálok egyedül(szüleim dolgoznak) egy tükörtojást vagy pudingot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!