Szeretsz sütni-főzni? Tudsz is? Kort és nemet is.
Igen, imádok. Egy időben, volt, hogy minden hétvégén sütöttem valamit. Nem panaszkodott rá senki, úgyhogy olyan rosszat nem csinálhatok.
18/l
Főzni szeretek és tudok, sütni csak húsokat, süteménnyel nem is próbálkozok.
43/F
Szeretek mindkettőt...jelenleg külföldön élek a párommal,tehát én készitem a vacsorát magunknak:)
Szereti,amiket csinálok,sokmindent jobban szeret ha én készitem,mint az anyuja,vagy az én anyukám csinálná.
Nem szeretek sem sütni sem főzni.Bár főzni tudok,de igyekszem a lehető leggyorsabban megoldani.Finoman főzök,de nem csinálok 6 fogásos ebédeket.Sütni nem tudok,és nagyon ritkán sütök..bár azok mindig sikerülnek.
Szerencsémre a párom imád főzni,és finomabbnál finomabb ételekkel kápráztat el minket.A sütikkel sincs gond,mert a testvérem cukrász,és ő állandóan kedveskedik nekünk sütikkel..:)
Én inkább kifestem a konyhát :)
38/N
Igen, kifejezetten. Nekem inkább a sütik mennek, de eddig mást sem rontottam még el.:)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!