Milyen kifogásokat tudsz, hogy miért nem szeretsz táncolni?
Figyelt kérdés
Ide sorolhatod:
:D
2010. jún. 8. 10:11
1/14 anonim válasza:
nem mentegetőzők én, egyszerüen csak nem táncolok:D
3/14 anonim válasza:
-szégyenlős vagyok és sokan vannak
-fáj a lábam (feltörte a cipő:D)
-fáj a hasam vagy a fejem vagy bármim:D
-túl sokat ittam már
-most nincs hozzá kedvem
-túl zsúfolt a terem
-vagy épp senki se táncol, nem fogom egyedül égetni magam
-túl magas a cipőm sarka, félek, hogy elesek
-itt van valaki akit utálok, nem táncolok előtte
4/14 anonim válasza:
Tul nagy a farkam és sérti a farmer...
5/14 anonim válasza:
A tánc egy függőleges síkon zajló szexuális aktus, de én nem vagyok magamutogató.
6/14 anonim válasza:
Én soha nem táncolok! Szokták kérdezni, hogy jaj miért??? csak annyit szoktam mondani, hogy, mert nem szeretek. Nem is tudok, de ezt nem mondom, mert egy páran már beráncigáltak a tánctérre, hogy majd ők megtanítanak. De én nem is akarok.
Azt hittem, csak én vagyok ilyen. :D
8/14 Volt1xkérdés válasza:
mert sjana én is kiröhögök mindenkit aki hülyén táncol és szeritnem én is közélyük tartozom és nemszeretném ha engem is kiröhögnének:D
9/14 anonim válasza:
Ahhoz ott kéne hagynom a traktoromat.
10/14 anonim válasza:
Én sem táncolok, de rólam mindenki tudja, hogy csak pogózni tudok... :) És azt is, hogy iszonyú szégyenlős vagyok bármivel kapcsolatban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!