Ja, és a szifonba csináéltunk tejszínhabot, hogy ráírjuk "anyunak", de csak az fért rá ki, hogy anyu. Persze a tejszínhabról elfeledkeztünk, nem ettük meg, és ki kellett dobni.
2011. júl. 22. 14:40
12/35 anonim válasza:
lehet, hogy én vagyok paramami, de biztos nem engedném a 10 éves gyerekem a gázhoz, nemhogy az 5 évest.
2011. júl. 22. 14:40
13/35 anonim válasza:
meg a szifonhoz, hogy lefagyjon a keze, ha elügyetlenkedi...
bocs az offokért, csak ehhez hozzá kellett szólnom
2011. júl. 22. 14:41
14/35 anonim válasza:
Kedves A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:33!
Nos, úgy alakulhatott így, hogy édesanyám felköltözött Pestre, mert neki ahhoz volt kedve és egyedül maradtam. A szüleim már 7 éve elválltak. Gyakorlatilag egy hónapban 4-4 napot töltök el a szüleimmel. Mondjuk Apa segít amiben csak tud, elég közel is lakik. Anyummal beszélünk minden nap, de már rég nem olyan a kapcsolatunk, legalábbis az én részemről, mint régen. Hazajön akkor is csak a gép előtt ül.
2011. júl. 22. 14:42
15/35 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyenek megtörténnek. :( Mert igen, egy 16 éves bizonyos szempontból már felnőtt, de ahhoz még nem eléggé, hogy teljesen egyedül éljen
2011. júl. 22. 14:44
16/35 anonim válasza:
Hát, pedig megtanították nekünk. Ráadásul belénk vlt nevelve, hogy szófogadók legyünk, és mindent pont úgy csináljunk, ahogy megmutatták.
Nem jöhettek haza ételt melegíteni nekünk, nem volt még olyan gyakori a telefon, hogy kaját rendeljünk, nem nagyon volt kajakiszállítás. Hááát, így oldották meg a szüleink. És lám, felnőttünk.
2011. júl. 22. 14:46
17/35 A kérdező kommentje:
Én 9 évesen kezdtem el pudingot főzni. Innen jött az ötlet 10 éves koromban, hogy anyukámnak pudingos gyümölcstortát süssek. Egy egyszerű piskóta, vanília puding és gyümölcs. Később elkezdtem más ételeket is főzni, első volt a majorannás aprópecsenye.
2011. júl. 22. 14:57
18/35 anonim válasza:
nekem is a puding volt a sláger, :) de ezt nem írtam az előbb.
zacskós, főzős. azóta tökélyre fejlesztettem, teljesen házilag készül mindig.
a másik pedig a karamell volt
2011. júl. 22. 14:58
19/35 anonim válasza:
Én is kiskorom óta 5é sertepertéltem anyum mellett az alapdolgok mentek 8é körül, aztán később minden..
2011. júl. 22. 14:58
20/35 anonim válasza:
önnálóan 16 éves korom óta. De kicsi korom óta érdekel a sütés - főzés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!