Falatkákat keressek? Tudsz segíteni?
Kislányom első szülinapját ünnepelnénk.Viszont van egy bökkenő.Kicsi a helyünk nincs étkezőnk.Olyan ételeket várnék amit az ember ülve nem asztal elött meg tud enni.Én eddig gondoltam fasirt golyó,pizza,sonka tekercs.de kellene még.
köszönöm a segítséget....
Készíthetsz mártogatókat: padlizsánkrém, valami jó mexikói krém, tojáskrém, pástétom, mindegyik tálban 1-1 kenőkés és hozzá kiskosárban kiteszel szeletelt friss kenyeret vagy még egyszerűbben tortilla chipset.
Egyszer készítettem hideg nyársakat: rövid fapálcikára (kb 20 cm-esekre) felszúrtam sajtot, sült húst, paradicsomot, kenyeret, másikra ugyanezt fasírtgolyóval. Mindent vékonyra szeletelve, kisméretű pogácsaszaggatóval egyforma karikákra szaggatva, a paradicsom koktélparadicsom és csak félbevágva, a fasírtgolyó a paradicsom mérete. Egy pálcikán többször is ismétlődhetnek az egyes hozzávalók, nagyon mutatós. Arra figyelj, hogy elég paradcsom legyen rajta, hogy minden falathoz jusson, hogy jó szaftos legyen a nyársad, ne fullasztóan száraz. A végén fogsz egy félbevágott fejeskáposztát, bevonod alufóliával és a pálcikákat beleszúrkálod. Úgy fog kinézni, mint egy süni, ebből húzkodhatják ki a vendégek a nekik tetsző nyársakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!