Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Falatkákat keressek? Tudsz...

Falatkákat keressek? Tudsz segíteni?

Figyelt kérdés

Kislányom első szülinapját ünnepelnénk.Viszont van egy bökkenő.Kicsi a helyünk nincs étkezőnk.Olyan ételeket várnék amit az ember ülve nem asztal elött meg tud enni.Én eddig gondoltam fasirt golyó,pizza,sonka tekercs.de kellene még.

köszönöm a segítséget....

2011. jan. 13. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:
2011. jan. 13. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Készíthetsz mártogatókat: padlizsánkrém, valami jó mexikói krém, tojáskrém, pástétom, mindegyik tálban 1-1 kenőkés és hozzá kiskosárban kiteszel szeletelt friss kenyeret vagy még egyszerűbben tortilla chipset.

Egyszer készítettem hideg nyársakat: rövid fapálcikára (kb 20 cm-esekre) felszúrtam sajtot, sült húst, paradicsomot, kenyeret, másikra ugyanezt fasírtgolyóval. Mindent vékonyra szeletelve, kisméretű pogácsaszaggatóval egyforma karikákra szaggatva, a paradicsom koktélparadicsom és csak félbevágva, a fasírtgolyó a paradicsom mérete. Egy pálcikán többször is ismétlődhetnek az egyes hozzávalók, nagyon mutatós. Arra figyelj, hogy elég paradcsom legyen rajta, hogy minden falathoz jusson, hogy jó szaftos legyen a nyársad, ne fullasztóan száraz. A végén fogsz egy félbevágott fejeskáposztát, bevonod alufóliával és a pálcikákat beleszúrkálod. Úgy fog kinézni, mint egy süni, ebből húzkodhatják ki a vendégek a nekik tetsző nyársakat.

2011. jan. 13. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Rántott csirkeszárny com, kaszinó tojás, körözöttel töltött paprika, pari, sajttekercs, melegszendvics bagetten, töltött gomba, (túró, sajtkém, só, bors elkeverve gombába töltöd sajt rá olajozott tepsibe 20 p. alatt kész)
2011. jan. 13. 23:11
 4/4 A kérdező kommentje:
uhhh nagyon szépen köszönöm.csipegetek a receptekből:)jól hangzik a töltött gomba sztem azt tuti csinálok....
2011. jan. 14. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!