Egyedi bonbon készítésében segítséget várok?
Sziasztok!
2 Drága Keresztgyermekemet szeretném meglepni egyedi édességgel, és arra gondoltam készítek nekik bonbont. Na már most, ez csak terv, mert halvány lila gőzöm nincs, hogy kell elkészíteni, ezért kérném a segítségeteket!
Úgy gondoltam, hogy jégkockatartót veszek, amiben ugye szívecskés, csillag meg ilyesmi alakú jeget lehet gyártani, és abba öntöm a csokit! Na de milyen csokit? Csak simán olvasszak fel egy tábla minőségi csokit, és öntsem bele, vagy házilag ezt is máshogy csinálják?
Valamint adnátok ötleteket, mivel díszítsem a kis csokik tetejét? Mogyorótörmelék, cukormáz, színes tordara...ezeken kívül. :) Várom ötleteiteket! Köszönöm szépen előre is
Ok,akkor csak beleszórok kókuszt. És ha nutellát keverek a csokihoz, és beleteszek egész mogyorót mikor még folyós állagú? Az is jó ötlet?
A marcipános ötletem pedig így néz ki: marcipán felolvasztva turmixolt sárgabarackkal! Ez jó?
nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Húú de el sem tudod képzelni mennyire! :P
Ezek között nézegessél:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!