Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egyedi bonbon készítésében...

Egyedi bonbon készítésében segítséget várok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 Drága Keresztgyermekemet szeretném meglepni egyedi édességgel, és arra gondoltam készítek nekik bonbont. Na már most, ez csak terv, mert halvány lila gőzöm nincs, hogy kell elkészíteni, ezért kérném a segítségeteket!

Úgy gondoltam, hogy jégkockatartót veszek, amiben ugye szívecskés, csillag meg ilyesmi alakú jeget lehet gyártani, és abba öntöm a csokit! Na de milyen csokit? Csak simán olvasszak fel egy tábla minőségi csokit, és öntsem bele, vagy házilag ezt is máshogy csinálják?

Valamint adnátok ötleteket, mivel díszítsem a kis csokik tetejét? Mogyorótörmelék, cukormáz, színes tordara...ezeken kívül. :) Várom ötleteiteket! Köszönöm szépen előre is

2011. júl. 22. 07:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Van még valami. Ha marcipánt teszel csal úgy a formába. Belenyumkodod, lehutot, kiveszed és csokiba mártod.
2011. júl. 22. 11:54
 12/17 A kérdező kommentje:

Ok,akkor csak beleszórok kókuszt. És ha nutellát keverek a csokihoz, és beleteszek egész mogyorót mikor még folyós állagú? Az is jó ötlet?

A marcipános ötletem pedig így néz ki: marcipán felolvasztva turmixolt sárgabarackkal! Ez jó?

nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Húú de el sem tudod képzelni mennyire! :P

2011. júl. 22. 11:56
 13/17 anonim ***** válasza:
A marcipánosat így szerintem mindenképpen csak toltve tudod. A nutellát nem tudom. Próbáld ki h egy kis nutellas csokit beteszel fagyasztóba. Ha kiveszed és egy kis ido után nem olvad meg akk szerintem jó lessz. De ha úgy is akarsz csinálni marcipánosat ahogy írtam akkor úgy mártsd csokiba h ráteszed a marcipánt egy villára és azzal mársd bele a csokiba. Ha megdermedt utána tudsz neki talpat is mártani. ígazán nincs mit. Szivesen segítek. Sot a végén még lehet én is kedvet kapok :)
2011. júl. 22. 12:05
 14/17 A kérdező kommentje:
:)) ha kedvet kaptál, akkor Neked is nagyon jó csokizást kívánok! Mindenképpen hasznosítom az általad írt trükköket, köszönöm mégegyszer! :)
2011. júl. 22. 12:10
 15/17 anonim ***** válasza:
koszonom. Sok sikert kivánok. Remélem tetszeni fog a keresztgyerekeknek.
2011. júl. 22. 12:14
 16/17 A kérdező kommentje:
Majd ide megírom! :)
2011. júl. 22. 12:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Ezek között nézegessél:

[link]

2011. júl. 22. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!