Tölcséres pizza készítésében tudtok tippeket adni?
Figyelt kérdés
Ehhez hasonló kis pizzákat szeretnék sütni.
Eredeti tervem az hogy vannak fém pezsgősüvegekhez hasonló poharaim, gondolom abban ki tudnám sütni a tésztát, csak azt nem tudom hogy külön süssem ki, a kész tésztaformát töltsem tele a töltelékkel és rakjam vissza a sütőbe felmelegedni, vagy hogy egybe de akkor megkockáztatom hogy a közepe nyers marad...
Valamint a tésztával kapcsolatban is milyet használjak, ide ugyanis nem a legjobb ha sütés közben megdagad.
Előre is köszönöm a segítséget!
2011. márc. 11. 11:13
1/1 anonim válasza:
Ismerem, és imádom ezt a pizzát!
Próbáltam megcsinálni otthon én is, de nem jött össze. A sütője speciális. Az biztos, hogy félkész tésztát használnak hozzá, mert különben összeesne.
Ha megfejted akkor szolj! :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!