Mit lehet készíteni palacsinta tésztából?
Figyelt kérdés
ELEGEM VAN! Nem lett jó a palacsinta tésztám! Leragad, leég, stb... többet nem sütök, az biztos! Tudnátok ajánlani valami finomságot, amit ebből a tésztából meg lehetne csinálni? De lehetőleg ne kelljen hozzá a palacsinta sütő, mert azt jó messzire hajítottam! Köszi2011. júl. 20. 12:18
1/31 anonim válasza:
egy kicsit vissza kéne sűríteni liszttel és akkor bármit amit amúgy panírozni szoktunk, belemártod és bő olajban sütöd. én pl felkarikázott banánt imádom így
2/31 anonim válasza:
főzz párszem krumpli héjában. ha megfőtt, megpucolva terítsd zsírozott tepsibe, ha van egy kis szalonna, kolbász, azt szórjál rá és egy félkarikára vágott hagymát.
a sűrű palacsintatésztával teritsd be, és szórd meg reszelt sajttal.told be a sütőbe, süssed pirosra.
finom tepsis krumpli lesz belőle.
3/31 anonim válasza:
első vagyok, hozzáfűzés a 2. válaszhoz: ha jó vékonyra vágod a krumplikat, akkor nem kell előfőzni
4/31 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok, hogy ilyen gyorsan segítettetek! Köszönöm :)
Már a kedvem is jobb!
2011. júl. 20. 12:24
5/31 anonim válasza:
Az előző palacsintásat is te kérdezted? :) egyébként én is mindig szenvedek vele, kb. 8 év kellett míg megtanultam a módját, de most se tudom olyan szép vékonyra, mint szeretném, meg dobálni se tudom. ha lehet, kerülöm a palacsintakészítést, de a párom imádja, így ráveszem néha magam
6/31 anonim válasza:
Sűrítsd be kis liszttel, és márts bele virsliket, süsd ki őket olajban.
7/31 anonim válasza:
Ha nem tévedek, jóesetben egy palacsintatészta édes... Ti meg sós kajára borítanátok?? Tepsis krumpli??? Érdekes íze lenne szerintem....INkább császármorzsa.. Olaj,bele az egész tészta és kevergetni jó darabig.. de vigyázz leéghet!
8/31 anonim válasza:
a palacsintatészta nem édes, belevalóktól lesz édes (vagy sós, lásd. hortobágyi húsos palacsinta)
9/31 anonim válasza:
Addig ne kritizálj, amíg nem kóstoltad meg. A tepsis krumpli isteni, csak úgy, mint a pacal, a borsóleves, a mákostészta vagy a bundáskenyér. Van, aki szereti, van, aki nem. Mindenesetre létező étel.
10/31 anonim válasza:
Vagy karikákra vágott alma, belemártod, és megsütöd mindkét oldalát, utána megszórod fahéjas cukorral.És sűrítsd be egy kicsit, ahogy a többiek mondták! A legjobb ilyenkor valamilyen robotgép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!