SOS. Mit csináljak most?
Figyelt kérdés
Gombás fasírtot készítek,de nagyon puha lett a hús..Mit csináljak hogy keményebb legyen?
Nincs itthon se száraz kenyér se sok prézli..(csak annyi prézli van amibe bele tudom a sütés előtt forgatni.
Vagy ki kell dobnom ??
Kérlek segítsetek!
2011. júl. 19. 21:19
11/12 anonim 



válasza:





hát ez nagyon tetszett. Ez az ápolónő!!!
12/12 anonim 



válasza:





abban a fasírtban húst már nagyítóval sem talált volna a férjed, annyira megagyusztáltad:))
de az elterelő hadművelet kiváló ötlet!!
remélem jól sült el:)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!