Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS. Mit csináljak most?

SOS. Mit csináljak most?

Figyelt kérdés

Gombás fasírtot készítek,de nagyon puha lett a hús..Mit csináljak hogy keményebb legyen?

Nincs itthon se száraz kenyér se sok prézli..(csak annyi prézli van amibe bele tudom a sütés előtt forgatni.

Vagy ki kell dobnom ??

Kérlek segítsetek!


2011. júl. 19. 21:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

friss kenyér is jó bele, csak dobd be egy aprítóba, hogy morzsára összetörjön....aztán ha belekeverted a húsba, akkor hagyd állni, hogy felvegye a nedvességet


de egy kis liszttel is segíthetsz a gondon

2011. júl. 19. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A friss kenyér szeletet előtte a sütőben egy kicsit száríthatod.
2011. júl. 19. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ.Sajnos nekem nincs aprítom,így jobb híján húsdarálóval ledaráltam a friss kenyeret..Most várok,hátha jobb lesz..(lisztet már tette bele) ha ezek után sem lehet formázni a húst akkor ki kell dobnom,mert kotyvalékot azért mégsem akarok csinálni.
2011. júl. 19. 21:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
jaj, ki ne dobd, tedd bele egy őzgerinc formába vagy valami sütőálló, mély tálba és süsd meg egyben ;)
2011. júl. 19. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan tedd bele a prézlit, amibe forgatni akarod. Anélkül is ki lehet sütni, de forgathatod összetört cornflakesbe, müzlibe, csipszbe is.

De tehetsz bele esetleg kevés grizt is (de tényleg keveset, mert különben nagyon megkeményszik).

2011. júl. 19. 21:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
KI lehet sütni muffinformában is, kuglófformában is - és akkor nem vaj, ha lágyabb, mire megsül, finom lesz.
2011. júl. 19. 21:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond ha a hús puha. Könnyebb megenni :)
2011. júl. 19. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
21:59 a nyers massza puha, ha formázhatatlan, akkor olajban sütés esetén darabokra esik és ehetetlen lesz
2011. júl. 19. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a gyors választ.

Végül is először daráltam bele friss kenyeret amitől olyan darabos lett,majd tettem bele lisztet,de a liszttől lágy és ragacsos lett.Végül beleöntöttem az összes prézlit ami volt.Attól bekeményedett annyira hogy fasít formában kisüthettem..

Nem tudom milyen íze lett.A férjem még nem jött haza az edzésről,de tudom,hogy nagyon éhes lesz.A biztonság kedvéért felveszem a szexi ápolói jelmezemet hátha az éhség és a szexis látvány eltereli a figyelmet a fasírtról.. Bízom benne,hogy gyorsan bekapja,majd a hálószoba jön..(vagy a konyha asztal :)

Még egyszer köszönöm a segítségeteket.

2011. júl. 19. 22:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Egészségetekre!
2011. júl. 19. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!