SOS. Mit csináljak most?
Gombás fasírtot készítek,de nagyon puha lett a hús..Mit csináljak hogy keményebb legyen?
Nincs itthon se száraz kenyér se sok prézli..(csak annyi prézli van amibe bele tudom a sütés előtt forgatni.
Vagy ki kell dobnom ??
Kérlek segítsetek!
friss kenyér is jó bele, csak dobd be egy aprítóba, hogy morzsára összetörjön....aztán ha belekeverted a húsba, akkor hagyd állni, hogy felvegye a nedvességet
de egy kis liszttel is segíthetsz a gondon
Nyugodtan tedd bele a prézlit, amibe forgatni akarod. Anélkül is ki lehet sütni, de forgathatod összetört cornflakesbe, müzlibe, csipszbe is.
De tehetsz bele esetleg kevés grizt is (de tényleg keveset, mert különben nagyon megkeményszik).
Köszönöm mindenkinek a gyors választ.
Végül is először daráltam bele friss kenyeret amitől olyan darabos lett,majd tettem bele lisztet,de a liszttől lágy és ragacsos lett.Végül beleöntöttem az összes prézlit ami volt.Attól bekeményedett annyira hogy fasít formában kisüthettem..
Nem tudom milyen íze lett.A férjem még nem jött haza az edzésről,de tudom,hogy nagyon éhes lesz.A biztonság kedvéért felveszem a szexi ápolói jelmezemet hátha az éhség és a szexis látvány eltereli a figyelmet a fasírtról.. Bízom benne,hogy gyorsan bekapja,majd a hálószoba jön..(vagy a konyha asztal :)
Még egyszer köszönöm a segítségeteket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!