Gáz, hogy még nem tudok főzni csak egyszerübb kajákat?
Egyáltalán nem gáz. Bár én a hideg kajára esküszöm!!! :D
25N
18 évesen még én is csak egyszerű kajákat tudtam csinálni és féltem a nehéznek tűnőektől.
Ma már tulképp bármit megcsinálok, elolvasom neten más mit-hogyan csinált, utánanézek mindennek és szépen összerakom :)
Anyám kb 40-50 évesen sem tudott főzni mert mamámmal lakott és ő főzött rá, most pedig már lassan én jobban tudok, mint ő. Persze igyekszik megtartani a "tekintélyét", de múltkor is a tortámhoz a pudingot úgy elkúrta hogy alig bírtam rárakni, folyt mindenfelé.
szerintem már ez is jó amiket eddig csináltál.
sok fiatalnak eszébe sincs,hogy valamikor is főzzön.
énis 18 éves vagyok,és anya mindig tanítgat,szoktam csinálni ezt-azt de nagyon ritkán,ha lesz saját háztartásom akkor viszont biztos megtanok majd főzni mindent amit kell.
Kislány,(remélem nem sértődsz meg, én 50 vagyok)nagyon dícséretes, hogy érdekel a dolog. Sok korodbéli lánynak a fazék és a lábas közötti különbség felismerése is nehézséget okoz.
Te már elindultál a jó úton, csak így tovább, szépen, lassan.
A főzést ne munkának, hanem szórakozásnak, alkotásnak érd meg, próbálkozz, olvasgass, kísérletezz.(persze ne 30 fős bulira főzött ételen)
Tanuld meg értékelni a "kosztosok" hálás pillantásait, miközben az Általad elkészített ételt fogyasztják.
A legegyszerűbb ételt se "tegezd le", a paprikáskrumpli is olyan gonddal készüljön, mint a töltött káposzta.
Szóval csak szépen, odafigyelve, és kellő alázattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!