Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A már kiolvadt mirelit kajákat...

A már kiolvadt mirelit kajákat miért nem szabad újra lefagyasztani?

Figyelt kérdés

2011. nov. 4. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Mert ha a kiolvad kaján megtelepednek a bacik, akkor már nem lesz steril ha visszafagyasztod és a következő olvasztásnál elszaporodnak.
2011. nov. 4. 21:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy komoly esszé van róla:

[link]

lényeg: A felengedett élelmiszer sokkal rövidebb idő alatt romlásnak indul, mint az ugyanilyen összetételű friss nyersanyag.

2011. nov. 4. 22:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
2011. nov. 4. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
és ha utána megsütöm - tegyük fel - a bagettet, akkor a mondjuk 220 fok nem öli meg a bacikat?
2011. nov. 4. 23:01

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!