Holnap én főzök ebédre, de még sohase csináltam igy komolyabb kajákat. Tdnátok nekem mondani egyszerűbb, és könnyen elkészíthető kajákat?
csinálj porból kaját:) Pl a lasagnéhoz nem kell nagy főzőtudomány,megveszel 2 doboz lasagnét, amiben van tészta és por, darált húst, amennyit ír, sajtot és olvasod az elkészítést:) finom és nincs vele nagy munka, két edény kell hozzá, egy a szószhoz, egy amiben sütöd..
Vagy spagetti!Na az megint nem nagy was ist das:) Főleg ha ahhoz is veszel alapot. Igazából semmi nem olyan nehéz, csak a fűszerezést kell tudni.
Majdnem mindenhez vannak alap porok a boltokban, amik rutintalanoknak nagy segítséget nyújtanak és gyorsabban megvagy vele és a recept is rajta van:)
szia! ha van valamilyen husid, azt csíkokra vágod. egy nagyobb hagymát apróra vágsz, kevés zsiradékon megdinszteled és hozzákevered a húst.megvárod, míg a husi kiengedi a saját levét és azzal párolod. időnként pótolod a vizet, de ne ússzon, maradjon jó szaftos. ha van otthon bármilyen zöldséged, gomba, borsó , répa, kukorica vagy ezek keveréke , önts a húsra összesen kb. fél kilót. fűszerezd ízlés szerint borssal, petrezselyemmel. párold együtt, amig a zöldség is puha, de azért még roppanós.közben főzz ki egy fél kilós csomag
akármilyen tésztát / penne, kagyló, csavart stb/ és keverd össze a raguval. önts rá egy nagy pohár tejfölt
és tedd egy jénaiba, vagy tepsibe. tetejére bőven reszelt sajt és mehet a sütőbe, a sajt pirulásáig.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!