Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Holnap én főzök ebédre, de...

Holnap én főzök ebédre, de még sohase csináltam igy komolyabb kajákat. Tdnátok nekem mondani egyszerűbb, és könnyen elkészíthető kajákat?

Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Rántott karfiol,gomba,hús krumpli pürével?
2010. szept. 27. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
karfiol,gomba nemjön be,rántotthusi krumplipürével ma volt :D
2010. szept. 27. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Rakottkrumpli?
2010. szept. 27. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

csinálj porból kaját:) Pl a lasagnéhoz nem kell nagy főzőtudomány,megveszel 2 doboz lasagnét, amiben van tészta és por, darált húst, amennyit ír, sajtot és olvasod az elkészítést:) finom és nincs vele nagy munka, két edény kell hozzá, egy a szószhoz, egy amiben sütöd..


Vagy spagetti!Na az megint nem nagy was ist das:) Főleg ha ahhoz is veszel alapot. Igazából semmi nem olyan nehéz, csak a fűszerezést kell tudni.


Majdnem mindenhez vannak alap porok a boltokban, amik rutintalanoknak nagy segítséget nyújtanak és gyorsabban megvagy vele és a recept is rajta van:)

2010. szept. 27. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Rakott karfiol. Nem nagyon lehet eltolni. Megfőzöd a kisebb darabokra szétszedett karfiolt, megfőzöd a tésztát (pl penne) kicsit megpirítasz serpenyőben darált húst+só,bors. Egymásra rakod a rétegeket,tetejére tejfölt,reszelt sajtot,lefeded,sütőbe rakod úgy 230 fokra kb egy órára. Nagyon jól fog kinézni és sikerélményed is lesz,csak mindent folyamatosan kóstolgass,ellenőrizz.
2010. szept. 27. 23:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

szia! ha van valamilyen husid, azt csíkokra vágod. egy nagyobb hagymát apróra vágsz, kevés zsiradékon megdinszteled és hozzákevered a húst.megvárod, míg a husi kiengedi a saját levét és azzal párolod. időnként pótolod a vizet, de ne ússzon, maradjon jó szaftos. ha van otthon bármilyen zöldséged, gomba, borsó , répa, kukorica vagy ezek keveréke , önts a húsra összesen kb. fél kilót. fűszerezd ízlés szerint borssal, petrezselyemmel. párold együtt, amig a zöldség is puha, de azért még roppanós.közben főzz ki egy fél kilós csomag

akármilyen tésztát / penne, kagyló, csavart stb/ és keverd össze a raguval. önts rá egy nagy pohár tejfölt

és tedd egy jénaiba, vagy tepsibe. tetejére bőven reszelt sajt és mehet a sütőbe, a sajt pirulásáig.

üdv.

2010. szept. 28. 08:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!