Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sült burgonyából fűszerrel...

Sült burgonyából fűszerrel pácoltat, hogy kell csinálni, esetleg meg kell főzni előtte?

Figyelt kérdés
Vendégségben ettem olyan sült krumplit, ami vmi fűszerekkel már napokkal előtte pácolva volt és utána uú. kisütötték bő olajban!
2011. júl. 18. 10:44
 1/1 anonim ***** válasza:

A pontos receptet tőlük tudod meg.

Ha csak sima fűszeres sült krumpli volt, azt sütés után fűszerezik.

Vagy bepácolod, majd lecsöpögtetve tepsiben sütöd, de nem biztos, hogy akkor ropogós lesz.

Szerintem megfőzni nem kell.

2011. júl. 18. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!