Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Húsos császár szalonnából,...

Húsos császár szalonnából, burgonyából, és üveges gombából milyen ételt lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Gondoltam veszek egy kis húst is hozzá, csak próbálnám minél olcsóbban kihozni.
2011. máj. 28. 10:11
 1/4 Tinker Bell ***** válasza:
100%
A burgonyát megfőzöd, de ne teljesen készre, mert akkor szétesik, majd a közepét kivájod, hogy hosszába vagy keresztbe, az már mindegy. Kikeversz tejföllel, snidlinggel, reszelt trappista sajttal, sóval egy sűrű masszát(igazából bármit tehetsz bele amit szerettek), ezt beletöltöd a burgonya belsejébe és betekered a vékonyra szeletelt szalonnával, majd alufóliába csomagolva sütöd egy ideig, aztán fólia nélkül. A gombából csinálhatsz valamilyen szószt, vagy mártást, ahhoz receptem nincs, mert nem bírom a gombát, így nem is szoktam csinálni.
2011. máj. 28. 10:23
 2/4 anonim ***** válasza:

A húsos füstölt szalonnát kis csíkokra vágod, és egy serpenyőben kiolvasztod.egy közepes fej hagymát is apróra vágsz, és a megsült szalonnával, egy icipici vízzel szaftosra párolod. ekkor kerül bele a leszűrt üveges gombaszelet, egy kis pirospaprika, só bors.Mint, ha egy jó pörkölalapot készítenénk.

ekkor egy két fakanál liszttel leszórod, és még annyika vizet adsz hozzá, hogy kevergetve szószos legyen a gomba.

ha van egy kis tejföllel, főzőtejszínnel is lehet lazítani,illetve több szaftot nyerni.

Ha csak krumpli van otthon, akkor a püré, a sültkrumpli, petrezselymes krumpli is nagyon a finom ehhez a gombaraguhoz.

Rizzsel, tésztával is nagyon finom.

2011. máj. 28. 11:54
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
2011. máj. 28. 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy kis rántásra öntenék fél liter vizet, és l leves kockát. Jól felfőzném, és beleönteném a gombát. Ha van egy kis petrezselyem, még jobb, kész a leves. A húsos szalonnát felszeletelném, megsütném. A krumplit megfőzném sós vizben, és összetörném a szalonna zsirjában. Tetejére tenném a sült szalonnát.
2011. máj. 28. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!