Hogyan szoktátok a gyroshoz elkészíteni a szószt?
Figyelt kérdés
Mit tesztek bele? Recepteket kérek :)2011. júl. 7. 12:50
1/3 anonim válasza:
a joghurtba szoktam önteni egy kicsit a hús pácából, és teszek bele fokhagymát, meg egy pici sót és borsot és így nagyon finom :D
2/3 anonim válasza:
Ketchup, majonéz + mustár, belerakom a paprikát, paradicsomot, uborkát, lila hagymát stb. és hagyom állni.
3/3 anonim válasza:
ez tzatzikit csinalok)lehet nem jol irtam).
1-2 kert ugorkat lereszelek a nagylyuku reszelom majd kicsavarom.majd fokhagymat zuzok ,kikavarom 2-3 csepp olajjal es egy csipet soval mig kifeheredik majd raontom a joghurtot,+2 evk majonezt+ az ubit. en teszek bele 1 pici zoldkaprot mert a parom ugy szereti(,de mar ettem tarkonyos valtozatot is ,igaz nagyon pici volt benne de isteni voltb ugy is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!