Hogyan szoktátok a halat elkészíteni?
Az én kedvencem szerintem semennyire sem egészséges. Azért leírom hátha valakinek megtetszik.
Halat ceruza vastagságúra csíkozzuk (ált. harcsa). Ezt vajon megpirítjuk, izésítem sóval fehérborossal, curryvel, utána hozzáadunk kb. 1 dl fehérbort és pároljuk egy kicsit. Végén megy bele tejszín (nagyjából ellepje) és egy doboz kaviár, ezt összeforralod és kész is. Kukoricás rizzsel szoktuk enni.
Szia!
Attól függ milyen halból szeretnél ételt készíteni és mit.
Taviból,folyami,vagy mirelit!Ha azt akarod,hogy aromája is legyen a halnak akkor frissből készítsed. Pörköltet,fasírozottat,vagy csak rántani,
Lehet sovány disznó húsból és pulykából is készíteni ételt.Söt főzelékből és tojásból is.
imadom a halfiléböl a csipszet
vékony csikokra vagom a halat,besozom,lisztbe forgatom,es olajba kisütöm.
csak a neve csipsz,de finom kis falatkak,meg a fiam is megette,pl tv nezes közben,vendégváro falatkaknak is nagyon jo.nemlehet eleget csinalni belölle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!