Mit csináljak, hogy ne tapadjon össze a rizs?
Figyelt kérdés
Szoktam sima és főzőtasakos rizzsel is próbálkozni, de mindegyik úgy összeáll, hogy alig lehet megenni. Miért van ez? Anyum is így csinálta, és neki is mindig összetapadt! Segítsetek légyszi!!!2009. márc. 27. 22:37
11/13 anonim válasza:
De régen vettünk a Plusba főzőtasakos rizst, az nekem soha nem tapadt össze. Beletettük vízbe és vártuk hogy felforrjon úgy ahogy rajta volt.
12/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! Ma végre sikerült! Úgy örülök!
2009. márc. 30. 19:05
13/13 anonim válasza:
Ügyes vagy! Akkor gyorsan minden nap két adag rizst kajára és akkor úgy begyakorlod, hogy többé nem lesz rossz! Bár lehet legközelebb nem sikerül így mint az első, de akkor se keseredj el! Gyakorold sokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!