A rizses húst csinálhatom csirke mellből is? Meddig főzitek és A rizst hogy csináljátok hogy ne tapadjon össze?
Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 09:45
1/4 anonim válasza:
Bármilyen húsból főzheted amit szerettek.Én úgy szoktam,hogy mikor már 3/4-ig megvan főve a hús,akkor belerakom a rízst,szerintem job ízű úgy,ha egyben főzöm és nem külön-külön.Van,hogy rakok bele gombát is, néha "pirosan" csinálom,néha "fehéren" Nekünk így vált be.
2/4 anonim válasza:
Igen, lehet csirkemellböl is.Elöször a csirkemellet feldarabolva süsd át olajon valamennyi hagymával, sóval, borssal esetleb pirospaprikával izesitsd. tedd bele a rizst (fejenként 1 dl), kicsit azt is piritsd vele és öntsd fel kétszer annyi vizzel, mina amennyi a rizs. (1 dl rizshez 2 dl viz) Forrald fel és utánna lefedve a legkisebb lángon hagyd párolódni 1 óráig. Ha netán túl sürü lenne, kevés forrában lévö vizzel tudod higitani.
3/4 anonim válasza:
Csinálhatod!
A rizseshúsnak meg az a lényege, ha kicsit összetapad, ha pereg és száraz az csak egy sima köret
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
2009. júl. 23. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!