Hogyan készítitek a gyrost házilag?
Figyelt kérdés
Inkább saját tapasztalásokat, mint linkeket szeretnék!2011. jún. 29. 07:18
1/15 anonim válasza:
Gyros fűszerkeverékkel pácolom a husit. Az öntetet pedig úgy, hogy a kefirbe hagyok némi fűszerkeveréket. Azzal ízesítem. Nekünk ez a megoldás jött a leginkább be.
2/15 anonim válasza:
A húst előző nap felcsíkozom, gyros fűszerkeverékkel + kis olajjal bepácolom, egy éjszakára a hűtőben hagyom. Az öntetet joghurt + tejföl keverékéből csinálom, nagyon apróra vágott fokhagymával és egy csöpp erős pirospaprikával. Ugyan nem "szabályos" gyros öntet, de mi így szeretjük :)
3/15 anonim válasza:
Kedves második válaszadó, a Te önteted nem tartalmaz uborkát?
4/15 anonim válasza:
Nem, uborkát, a többi zöldséggel együtt, szeletelve teszem a gyrosba, az öntetben valahogy nem tudnám elképzelni.
5/15 anonim válasza:
nem a második vagyok. Csak egy felvetés az ubis dologra. Lehet én szoktam rossz helyen venni gyrost, de én soha nem láttam még az öntetben ubit. Sőt magán az önteten se a megszokott tzatziki ízt érzem. Annyira számomra magának a fokhagymának az íze se érződik ki belőle.
6/15 anonim válasza:
Mi teszünk az öntetbe legyalult uborkát,nagyon fini+fokhagyma
Ahol én eszem a gyrost,ott nagyon finom,egy görög pasi nyitott az üllőin egy büfét,haláli fazon,tipikus görög :)
ha valakit érdekel leírom hol van a hely :D
7/15 anonim válasza:
No azért aki járt már Görögországban az tudja, hogy a mi gyrosunknak köze sincs az ottani "eredeti" gyroshoz.
8/15 anonim válasza:
ez kedves utolsó hozzászóló teljesen igaz,egyetértek,de ez a görög,aki itthon csinálja a büféjében nagyon jó gyrost ad,csak ajánlom mindenkinek :)
9/15 anonim válasza:
Utsó vagyok! Köszi! Én az Arénásra esküszöm. Ott azt hiszem török étterem van.
10/15 anonim válasza:
akkor elhiszem,hogy finom,mivel ismered mit adnak kint Görögországban :)
Most úgy megkívántam a gyrost,de sajna épp dolgozom és messze van az Üllői :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!