Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Házilag hogy készítitek,...

Házilag hogy készítitek, mivel fűszerezitek a hamburger húst?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a darált marhahúsba kizárólag sót és borsot teszek. Utána lehet formázni,és kisütni.
2011. aug. 1. 19:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
és ez hasonló ahhoz, amit az igazán finom hamburgerekbe tesznek? (nem mekisre gondolok, hanem a normálisra)
2011. aug. 1. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez az igazi autentikus amerikai hambi recept. Mi házi sütésű hambi zsemlével szoktuk csinálni, és mindenki megnyalja utána mind a 10 ujját. Arra az egyree figyelj, hogy ne legyenek túl vastagok a húspogik, mert nagyon tömény lesz a hamburger (egyszer jártam így és még a legnagyobb étkű férfiak is csak egyet tudtak megenni belőle, annyira eltelítette őket).
2011. aug. 1. 20:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem, de nekünk ízlik. Mi is csak sót és borsot használunk, ne aggódj finom. Egy próbát megér.
2011. aug. 1. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
Nem annyira a fűszerezés számít, hanem hogy milyen a hús és a zsiradék..
2011. aug. 1. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
74%
* már úgy értem, elég a só-bors, nem kell fűszerezgetni :)
2011. aug. 1. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!