Házilag hogy készítitek, mivel fűszerezitek a hamburger húst?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 19:36
1/6 anonim válasza:
Én a darált marhahúsba kizárólag sót és borsot teszek. Utána lehet formázni,és kisütni.
2/6 A kérdező kommentje:
és ez hasonló ahhoz, amit az igazán finom hamburgerekbe tesznek? (nem mekisre gondolok, hanem a normálisra)
2011. aug. 1. 19:55
3/6 anonim válasza:
Ez az igazi autentikus amerikai hambi recept. Mi házi sütésű hambi zsemlével szoktuk csinálni, és mindenki megnyalja utána mind a 10 ujját. Arra az egyree figyelj, hogy ne legyenek túl vastagok a húspogik, mert nagyon tömény lesz a hamburger (egyszer jártam így és még a legnagyobb étkű férfiak is csak egyet tudtak megenni belőle, annyira eltelítette őket).
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem, de nekünk ízlik. Mi is csak sót és borsot használunk, ne aggódj finom. Egy próbát megér.
5/6 anonim válasza:
Nem annyira a fűszerezés számít, hanem hogy milyen a hús és a zsiradék..
6/6 anonim válasza:
* már úgy értem, elég a só-bors, nem kell fűszerezgetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!