Muffinról a papírt hogy könnyebb levenni, még melegen vagy amikor kihült?
Szia!En sem szoktam leszedni,igy akkor lesz megprobalva,amikor az mar hideg/ebb. De en mar mindket verziot probaltam es az a tapasztalatom, hogy a kakaos/csokis muffinnal,amelyiknek a tesztajaba keversz csokidarabokat,annal celszerubb megvarni mig kihul, mert nekem volt, hoyg kicsit "kifolyt".De amikor melegebb serulekenyebb is,hamarabb osszenyomodik,de mivel puhabb a teszta elmeletileg ilyenkor konnyebb leszedni a papirt rola, mint amikor mar kihult.Kerdes ki mennyire ugyes.A meleg papirleszedetel mellett szol meg az is, hogy ha rafolyt kicsit a teszta es beakadt,akkor szepen kitudod csalogatni.A kihultnel ilyenkor beleszakad. :(
Annyit beszeltem rola, hogy en is csinalok ! :)
Nem ez volt a kérdés, de én még sehol nem ettem "meztelent"
Azt hittem, az a jó, hogy papírban van.
Hát a minyont meg direkt beleraktam.
Szerintem is könnyebb hidegen, Amikor melegen próbáltam, szétesett a muffin.
Egyébként előre leszedni nem illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!