Nyers sertésmájból májgombóc recept?
Figyelt kérdés
Egy jó kis húslevest fel szeretnék turbózni! Köszi a válaszokat!:D2011. jún. 22. 18:30
1/4 anonim válasza:
én ugyan csirkemájból szoktam, de sertésből sem lehetetlen.vékony szelet májakat késsel deszkán kaparj el, hogy a hártya nem maradjon benne.
a pépet keverd el egy tojással, borssal, pici majorannával, petrezselyemmel és annyi prézlivel, hogy sűrű massza legyen.
hagyd egy kicsit, hogy megszívja magát. vizes kézzel kicsi gombócokat formálj, és a levesből vegyél ki annyi levet, amiben megfőzheted. lassan kell főzni, szét ne menjen.
kb 10 perc alatt megfő, de azért egyet vágjál szét, hogy biztosra menj.
2/4 anonim válasza:
Én is így tanultam, csak teáskanállal szaggatuk, és olyan alakja lett, mint a nokedlinek.
3/4 anonim válasza:
a kanállal szaggatás is tökéletes, csak nem olyan igazi gombócok, hanem májgaluskák lesznek.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2011. jún. 23. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!