Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készititek az uborkasal...

Hogyan készititek az uborkasalátát?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 13:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Fel szelem, sózóm. kis cukor,ecet, tejföl.
2011. jún. 20. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
szeletelem, sózom, fokhagyma, bors, pirospaprika, tejföl.
2011. jún. 20. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
karikákra felszelem, tejföl, só, foghagyma, nagyon pici ecet
2011. jún. 20. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
*k
2011. jún. 20. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
Érdekes hogy senki nem hámozza meg! Vajom miért? Miért kell a héját ami nem emészthető megenni?
2011. jún. 20. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
Második vagyok, azért nem ítram a hámozást, mert evidens...neked nem?
2011. jún. 20. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 doboszoli ***** válasza:

A kígyóuborkát nem feltétlenül kell meghámozni, mondjuk én meg szoktam.

Legyalulom, megsózom, 1-2 perc múlva cukor, ecet, evőkanálnyi olívaolaj. Tejföl, fokhagyma, opció.

2011. jún. 20. 14:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne a héja emészthetö - én soha nem hámozom az uborkát, és még sose vettem észre, hoyg nem tudnám megemészteni, vagy bárki is a családból, pedig már 40 éve igy esszük. Nekem héja nélkül sokkal iztelenebb.
2011. jún. 20. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 KuranGaby válasza:

Hozzávalók:


1 db nagyobb kígyóuborka


1 db nagyobb gerezd fokhagyma


2,5 evőkanál 20%-os ecet


3 evőkanál kristálycukor



Őrölt pirospaprika


Őrölt feketebors



Az uborkát meghámozom, vékonyra legyalulom, besózom, és jól elkeverem.


1 dl vizet vízforralóban felforralok, majd egy csinos tálba öntöm.


Belekeverek 3 evőkanál kristálycukrot, és feloldom. Hozzáadok 2,5 evőkanál 20%-os ecetet, majd felöntöm 4 dl hidegvízzel. Belereszelek 1 nagyobb gerezd fokhagymát.


Az uborkát kb. 15 perc állás után kinyomkodom, és az ecetes vízbe teszem. Tetejét megszórom őrölt pirospaprikával, és frissen őrölt borssal.

2011. júl. 19. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 doboszoli ***** válasza:
Könyörgöm, győzzön már meg valaki arról, hogy miért jó az uborka természetes levét kicsavarni, kidobni, majd csapvízzel pótolni!
2011. júl. 21. 09:20
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!