Máj elkészítése hozzá adott zsiradék nélkül?
Ha tud valaki ilyen receptet kérem hogy írja le nagyon
sokat segítene vele.
Előre is köszönöm :D.
Zsiradék nélkül csak fözni tudod, de úgy nem igazán lesz finom.
De az sem mindegy, hogy milyen máj: disznó, csirke, kacsa - meg hogy miért akarod igy késziteni, diéta, fogyókúra, stb.
NEm irod, miért nem akarsz zsiradékot használni, de azért megpróbálok segiteni:
Egy teflonos serpenyöbe tegyél kevés tejet, és amikor forr, tedd bele a májat (ha disznó, akkor szeletben, ga baromfi, akkor lehet egyben is hagyni), füszerezed meg: borsor, pirospaprikát, majorannát tehetsz hozzá, a lángot csavard közepesre, és takard le. Kb 10 perc alatt átpárolódik, ekkor maximális türön kicsit piritsd le. Csak evéskor sózd meg.
válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:15
Ez nagyon jól hangzik, holnapra megvan a vacsi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!