Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Máj elkészítése hozzá adott...

Máj elkészítése hozzá adott zsiradék nélkül?

Figyelt kérdés

Ha tud valaki ilyen receptet kérem hogy írja le nagyon

sokat segítene vele.

Előre is köszönöm :D.


2011. jún. 9. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Zsiradék nélkül csak fözni tudod, de úgy nem igazán lesz finom.

De az sem mindegy, hogy milyen máj: disznó, csirke, kacsa - meg hogy miért akarod igy késziteni, diéta, fogyókúra, stb.

2011. jún. 9. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

NEm irod, miért nem akarsz zsiradékot használni, de azért megpróbálok segiteni:


Egy teflonos serpenyöbe tegyél kevés tejet, és amikor forr, tedd bele a májat (ha disznó, akkor szeletben, ga baromfi, akkor lehet egyben is hagyni), füszerezed meg: borsor, pirospaprikát, majorannát tehetsz hozzá, a lángot csavard közepesre, és takard le. Kb 10 perc alatt átpárolódik, ekkor maximális türön kicsit piritsd le. Csak evéskor sózd meg.

2011. jún. 9. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,a receptet sokat segítettél :D.
2011. jún. 9. 16:52
 4/4 anonim ***** válasza:

válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:15

Ez nagyon jól hangzik, holnapra megvan a vacsi:)

2011. jún. 9. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!