Lasagne elkészítése tényleg nehéz?
Figyelt kérdés
Anyu mindig kettőig dolgozik,és úgy gondoltam,hogy segítek neki egy kicsit,és megfőzök helyette.Van már pár étel,amit el tudok készíteni(bableves,palacsinta,spagetti,szilvás gombóc(mondjuk)pizza),de inkább süteményeket és tortákat szoktam csinálni.
Megpróbálkozhatok vele egyedül,segítség nélkül is,vagy maradjak a jól bevált bablevesnél?
14/L
2011. aug. 19. 09:11
1/8 anonim válasza:
keresel egy receptet a neten és simán megcsinálod, semmi bonyolult nincs benne
2/8 A kérdező kommentje:
Épp ez az,hogy a net a "nehezen elkészíthető" kategóriába sorolja be.
2011. aug. 19. 09:24
3/8 anonim válasza:
Lehet kapni a boltban olyat hogy lasagne alap, egy dobozban van, tészta meg por, ha abból csinálod egyáltalán nem nehéz. Mondjuk drága.
5/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy nehéz lenne. ugye van a tészta lap, azt meg lehet venni a boltban. nem tudom, lehet e csinálni, szerintem inkább vedd meg, úgy könnyebb. A ragut pedig megcsinálod úgy, ahogy le van írva a receptben, majd rétegezed a tésztát és a ragut, a tetejére sajt, be a sütöbe és kész. :) nincs semmi nehéz benne.
6/8 anonim válasza:
Ha egy tortát megtudsz csinálni a lasagne sem fog rajtad kifogni! ;) Sok sikert és finom ebédet!:)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a biztató szavakat.Nem akarom túlságosan fényezni magam,de valami Isteni lett...:)
2011. aug. 19. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!