Lasagne tésztát nem jó úgy ha nem főzzük meg?
Figyelt kérdés
Mert egy receptben az volt hogy nem szükséges megfőzni, de a másikon hogy igen! Először a legtöbb összeragadt.. Már nagyon unjuk hogy a forró tésztácskákkal kell szarakodni, aztán 2 cm-es kis darabkákat mentünk meg a összeragadt darabokból! Ti hogy szoktátok? A besamell mártásnak meg kéne puhítania a tésztát nem?2011. aug. 10. 11:22
1/8 anonim válasza:
száraz lesz a tészta,ne tegyétek bele egyszerre a vízbe...és nem kell teljesen megfőzni,csak épphogy picit beleteszed a forrásban lévő vízbe
2/8 anonim válasza:
én nem főzöm a tésztát, a besamelben puhul meg, ahogy mondod.
3/8 A kérdező kommentje:
Ohh köszönöm a válaszokat! Holnap akkor kipróbáljuk az egyik megoldást!
2011. aug. 10. 11:32
5/8 anonim válasza:
de valaki főzi,és rá is van írva...csináltuk már főzés nélkül,rengeteg besamellel és mégis baromi száraz volt a tészta...de ahány ház annyi szokás
6/8 anonim válasza:
Én sem főzöm meg, a húsos tölteléket is elég szaftosra készítem és plusz még a besamel, így mindig puha lesz és nem marad száraz.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. aug. 10. 14:23
8/8 tetro válasza:
jó, akkor van aki főzi. az olaszok épp nem, de van aki igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!