Hogyan lehet házilag lasagne tésztát készíteni?
Figyelt kérdés
2008. okt. 8. 06:27
1/6 anonim válasza:
Én vékonyra szoktam nyújtani a sajtos pogácsa tésztáját. Kicsit vidékies az íze, de mi szeretjük.
2/6 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy házilag hogyan lehet csinálni, viszont egy csomó mindent kipróbáltam már, és nekem a legjobban nem a boltban kapható lasagne tészta vált be, hanem a réteslap. Azzal nagyon jó....
3/6 anonim válasza:
Én egyszerű tojás+liszt tésztát szoktam gyúrni. Ugyanolyat, mint amiből a levestésztát készítem, csak nem nyújtom annyira vékonyra. Utána felkockázom, jó nagyra, mint a bolti és kifőzöm. Mi így szeretjük...
4/6 tade válasza:
SZia. Olasz anyosomtol tanultam, hogy az igazi teszta receptje: 10 dkg liszt + 1 tojas es egy kis so....20 dkg + 2 tojas es egy kis so, es igy tovabb :) jol osszegyurod, majd (van spezialis tesztanyujto es vago) azzal szepen vekonyra nyujtod es teglalap vagy negyzet alakura vagod es hagyod egy kicsit szaradni, majd forrasba levo vizbe rakod es kesz a alasagne teszta. Ha nem tudod rogton felhasznalni, akkor szarits teljesen meg a tesztalapokat es tedd bele egy zazskoba....elvileg ha szaraz helyen tartod nem lesz semmi baja....legalabb is nekem eddig semmi gondom nem volt;)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat!
2009. jan. 12. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!