Hogy kell lepcsánykát/ tócsnit készíteni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 09:47
11/14 anonim válasza:
Mifelénk beré a neve és csak sóval, borssal fűszerezzük.Tojással, liszttel állítjuk össze.A krumplit nem nyomkodjuk ki.Újkrumpliból nem szoktuk készíteni.Nászasszonyomnál ettem másfajtát és az is ízlett.
12/14 anonim válasza:
válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:47:
Látom a nagy főzőtudományod mellé kultúra már nem fért...hogy jössz te ahoz, hogy másokat becsmérelj, mert nem azt a receptet tanulták mint te? Ha szerinted nem tudunk(tudok) főzni, akkor én ennek örülök, mert ha olyan lennék, mint te, akkor inkább éhen halnék.
13/14 anonim válasza:
egyetértek az utolsó kedves válaszoló felháborodásával,annál is inkább , mert az én tegnapi megjegyzésemet a 68 %-sal kapcsolatban törölték.
pedig nem volt semmi trágárság benne, csak a nem idevaló stílusára utaltam.
itt semmi helye nincs mások szokásainak pocskondiázásához!
14/14 anonim válasza:
Fogalomzavarban szenvedtek?Mert én senkit nem pocskondiáztam, csak a tényeket közöltem.A krumplis palacsinta köszönő viszonyban sincsen a tócsnival/lepcsánkkal.Nem kellene a kérdezőt félrevezetni.Ha én valakit pocskondiázok, az nem itt kezdődik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!