Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A disznó melyik részéből...

A disznó melyik részéből szoktatok sertés pörköltöt készíteni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 09:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szaftosabb húsokból, az az amelyiken látod, hogy sötétebb, nem baj, ha vékonyan átszövi némi zsírszövet. Én tarjából is szoktam pörit készíteni.
2011. jún. 7. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:

Comb, vagy karaj...

Nem szeretem, amikor úgy kell kiválogatni a falatokat...

2011. jún. 7. 11:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:

Van, amikor azt mondom, hogy

- körömpörköltet akarok enni

- csülök-pörköltet - " -

- csak combból, vagy lapockából

Disznóöléskor viszont benne a fülétől a farkáig, mert azt meg úgy szeretjük.

2011. jún. 7. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 doboszoli ***** válasza:
100%

3 kategóriára osztanám:

-legalkalmasabb: lapocka, csülök, köröm, farok, tarja

-alkalmas: dagadó, comb

-alkalmatlan: karajok, fej

Természetesen ez csak az én megítélésem.

2011. jún. 7. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!