A disznó melyik részéből szoktatok sertés pörköltöt készíteni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 09:28
11/14 anonim válasza:
Szaftosabb húsokból, az az amelyiken látod, hogy sötétebb, nem baj, ha vékonyan átszövi némi zsírszövet. Én tarjából is szoktam pörit készíteni.
12/14 anonim válasza:
Comb, vagy karaj...
Nem szeretem, amikor úgy kell kiválogatni a falatokat...
13/14 anonim válasza:
Van, amikor azt mondom, hogy
- körömpörköltet akarok enni
- csülök-pörköltet - " -
- csak combból, vagy lapockából
Disznóöléskor viszont benne a fülétől a farkáig, mert azt meg úgy szeretjük.
14/14 doboszoli válasza:
3 kategóriára osztanám:
-legalkalmasabb: lapocka, csülök, köröm, farok, tarja
-alkalmas: dagadó, comb
-alkalmatlan: karajok, fej
Természetesen ez csak az én megítélésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!