A disznó melyik részéből szoktatok sertés pörköltöt készíteni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 09:28
3/14 anonim válasza:
Bocs. csülök- persze bőrösen.- és a körömből is
4/14 anonim válasza:
Én elsősorban sovány lapockából szoktam, amit magam zsírozok le.
a másik kedvenc a csülökpörkölt,és a körömpörkölt.
együtt még finomabb, persze a főzési idejüket figyelembe véve.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2011. jún. 7. 09:54
7/14 anonim válasza:
Csülök és lapockát szoktam pörköltbe rakni, kint az udvaron bográcsba nyami.
8/14 komasa válasza:
Egyszerű! Abból a részéből főzd, amelyiket a legjobban szereted!
9/14 anonim válasza:
azért az nem olyan egyszerű, hogy amelyik részét szereti!
karajból pl lehetetlen jóízű pörköltet csinálni.hiába szereti esetleg legjobban a karajt.a disznó minden részének megvan a maga funkciója. néha el lehet térni, de
általában mindenki visszatér az eredetihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!