Családosok, mennyi főtt étel van a hűtőtökben?
Délután főztem meg a sonkás bablevest, a hűtőben van egy kis krumplis tészta és paprikás krumpli. De találok még virslit is, a sok egyéb mellett.
Főtt ételmindig van, én is így nőttem fel. Nem beszélve arról, hogy délben meleget kell enni, levest és másodikat.
A család: 2 felnőtt és 2 gyerek (5 s 2 évesek)
van a hütőben: tojásleves, karfiolleves, resztelt máj, virsli, felvágott, újkrumpli megfőzve, rántott csirkecombok, tökfőzelék, sültcsirke, pörkölt
ezek mind egy egy adagok amik maradtak, kivéve a tökfőzelék meg a pörkölt mert az lesz a holnapi ebéd, a levest meg megeszük hozzá, ki melyiket kéri, az újkrumpli máról maradt egyik fiam nem szereti a tökfőzeléket szóval neki krumpli lesz pörkölttel, férjem nem szereti a pörköltet szóval neki tökfőzelék resztelt májjal:)
elfogy minden, de nálunk is alap dolog a meleg étel ebédre és vacsorára is
Nálunk mindig van meleg étel (jó az mellékes hogy anyum szakács) de ha anyum nem főz akkor apum neki áll és főz...még én is szoktam néha szóval nálunk ez alapvető dolog
14/L
Mi hárman vagyunk, de rengeteg főtt étel van benne mindig.A fiam, és a férjem is szeretik a hasukat.Most van:grill csirke, tejfölös csirke, rizses hús, gulyásleves, milánói makaróni, fasírt, rakott krumpli.
Emellett a rengeteg hideg kaja.Mégis egy óráig állnak a hűtő előtt, idegbajt kapok.
23:08
Szerintem azért állnak ott, mert nem tudnak választani ennyi finomságból. ;)
Örültem a válaszoknak, ezek szerint nem csak én gondolom úgy, hogy egy otthonhoz hozzátartozik az is, hogy ennivalót készítünk a családunknak, és nem az iskolai menza az egyetlen, ahol a gyerekek meleget esznek (jómódú családokról van szó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!