Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen anyagú edényben lehet...

Milyen anyagú edényben lehet úgy főzni, hogy a zöldségekből a vitamin ne menjen ki?

Figyelt kérdés
Hallottam olyanról, ha fémmel érintkezik, akkor kimegy belőle az értékes vitamin!
2011. máj. 31. 17:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem pl. fém citromfacsaróm van.

afémnek semmi köze a vitaminhoz. A babát is lehet fémkanállal eteni,azért szokták műanyaggal,mert azt ő is tudja fogni,könnyű és nem éles a széle.

2011. jún. 1. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!