Sárga borsó főzeléket hogy kell elkészíteni?
Én nem ajánlom, mert az semmi másra nem jó, csak bélpanaszok okozására.
Persze meg lehet enni stb, de egy kalap xr tápanyagügyileg.
én is, mint az előttem szóló:) csak arra ügyelj, hogy fedőt nehogy tegyél rá, mert a hab kifuthat és takaríthatsz utána. azonnal odaszárad a forró gázra. szóval fedő nélkül főzni, nem zubogva és a vastag fehér habot folyamatosan le kell szedni.
én is botmixerrel járatom át, és egy pici pirospaprikát is beleturmixolok.
fasírttal vagy bármilyen sülttel, virslivel is nagyon finom.
én még, ha jó kedvemben vagyok ropogós hagymakarikát is sütök a tetejére.
közepes hagymákat karikára vágok, lisztben szétszedem .
forró zsiradékban aranybarnára sütöm, szűrőlapáttal konyhai papírtörlőre szedem.
a család imádja, ha jó kedvem van:)))
üdv.
Beáztatom este. Másnap sós, babérleveles vízben puhára főzöm, mielőtt berántom teszek bele egy teáskanál szódabikarbónát, mert az kihajtja belőle a gázokat, amik hasfájást okozhatnak, így az egy éves fiam is bátran eheti, egyébként a kedvence.
A rántásba olajat teszek fel apróra vágott hagymával, fokhagymával, kicsit pirítom, liszt bele, majd pirospaprika és mehet a borsóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!