Hogy kell elkészíteni a kelbimbó főzeléket?
Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 12:25
1/1 anonim válasza:
Egy hagymát felvágsz apróra,valamint 2 gerezd fokhagymát, majd kevés olajon megsütöd, utánna teszel rá kb. 2 evőkanál lisztet, kevés paprikát,elkevered, s máris felöntöd 2 pohár vízzel. Hagyod felforrni az elegyet (Nyugi, szét fogank benne menni az esetleges csomók.)
Ha forr, mehet bele a kelbimbó, (gondolom fagyasztott, akkor egy zacsival), s 4-5 kockára vágott burgonya, kis bors, kis őrölt kömény,vegeta,esetleg még víz, annyi hogy pont ellepje a kelbimbót és a burgonyát, majd lassú forrásnál készre főzöd.
Én még a végén 2 tejfölből kis liszttel elkevert habarást szoktam rá tenni.
Jó hozzá feltétnek a karikára vágott sült virsli, kolbász, csirkeszárnyból combból pörkölt.
Gyorsan kész van, nem nehéz elkészíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!