Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A héjában sült burgonyának...

A héjában sült burgonyának menniyt kell sülnie?

Figyelt kérdés
Megmsotam, bekentem olajja, bedörzsöltem sóval és becsomagoltam alufóliába - így olvastam az interneten. Meg is szurkodtam villával. De sehol nem írták, hogy menniyt kell sülnie..
2011. máj. 28. 11:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Amikor kezded érezni a krumpli illatát, akkor jó.
2011. máj. 28. 11:48
 2/7 anonim ***** válasza:
azért nem írták sehol, mert ez attól függ, mekkora krumplikat sütögetsz. ha érzed az illatát, megpróbálod a legnagyobbat átszúrni egy hústűvel, ha puha, akkor a többi is jó.
2011. máj. 28. 11:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem megszúrni szoktam, hanem megnyomkodni a tetejét villával, és ha már nem kőkemény, hanem benyomható, akkor jó. Pontos időt azért nem fog tudni neked senki mondani, mert ez függ egyrészt a krumpli méretétől, másrészt a tűzhelytől is. Nekünk az itthonin majdnem egy óra kell ahhoz, hogy megsüljön úgy, hogy 8-as fokozaton megy a gáztűzhely, az albiban meg ugyanilyen fokozaton félóra alatt szenesre égett.
2011. máj. 28. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
1 óra simán kell neki.
2011. máj. 28. 12:03
 5/7 anonim ***** válasza:

OFF:

kedves uccsó, meg sajnos a gáz, mint fűtőanyag minőségétől is sok függ, jut eszembe, brutál, hogy ugyanaz a kávé reggel 6-kor 5 perc alatt fő le, 9-kor meg 10.

2011. máj. 28. 12:05
 6/7 A kérdező kommentje:
A krumplik kb 10cm-esek, tehát elég nagyok. Már kb 2 órája bent vannak, de nem érzem az illatát, mert mellette mustáros hús sül...
2011. máj. 28. 12:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát én ezek szerint egyszerű lélek vagyok: megmosom a krumplit, ráteszem a rácsra, aztán 25-40 perc alatt átsül.

Az ilyen fóliásat akárhol akartunk csinálni, sehol nem lett jó, volt aki sütőben, tűz alatt, grillen, de mind nyers maradt. :D

2011. máj. 29. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!