1 kg burgonyát meddig kell főzni (héjában)? és mennyi liszt kell hozzá hogy nem túl kemény nem túl lágy legyen?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 15:37
1/5 anonim válasza:
Arra vigyázz, hogy ne melegen keverd a lisztet bele, mert ragacsos lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
köszii:)
2011. júl. 24. 16:07
3/5 anonim válasza:
Főzés közben szúrj bele egy kést vagy villát. Ha könnyen belemegy, akkor megfőtt.
4/5 anonim válasza:
a mostani újkrumpli valamivel hamarab megfő. a krumplit hidegvízben kell feltenni és a forrástól -és fajtától-függően kb 20-25 perc. sót is akkor tegyél bele, amikor forr a víz.ha a villa könnyen beleszalad, akkor jó.
leöntöd a levet, áttöröd és kihűtöd. a krumpli fajtájától is függ, mennyire lesz vizes, hogy mennyi lisztet vesz fel.
érezni fogod a kezeddel, kevesebbel kezdd, és, ha lágy, még apránként tegyél hozzá.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek..!:)
2011. júl. 25. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!