Hogyan készítitek és hogyan találjátok finomnak a fasírtot?
Figyelt kérdés
Egy kérdést megválaszolva jutott ez az eszembe. Gombóc formájában, olajban kisütve vagy rúd formájában a tepsibe benyomva kedvelitek jobban? Olykor spórolok, és a húslevesből megmaradt főtt húst keverem össze friss darált hússal (marhával vagy sertéssel) fele-fele arányban. A múltkor egészen finom volt a marhamájból kevert vagdaltam, de a rántottából és gombából készült verziót nem igazán kedvelem. Ti hogyan tupírozzátok föl a masszát?2009. márc. 9. 00:30
1/3 anonim válasza:
Szia! ÉN úgy szeretem a legjobban ha gombócnak van kisütve a fasírt, és van belereszelve krumpli. Fél kg darált húshoz, hogy három db jó nagy krumpli. A nagymamám csinálta így, szerintem isteni. Bele még plusszba egy kifacsart zsömle, jujj de finom úgy:)))A te főtt húsos verziód is érdekesnek tűnik, ki fogom próbálni,:)
2/3 anonim válasza:
mi a rúd formájúba, amit Stefániának hívunk ( lehet nem is az)teszünk néha egyész főtt tojást, szeleteléskor guszta a karika és finom is, vagy zöldborsót és répát, az is jól mutat és ízletes.
3/3 anonim válasza:
En ugy is szoktam kesziteni hogy egybe sutom meg a lerben szep pirosra,mint egy felturt hust ,a kozepebe pedig fott tojast rakok.Felszeletelve nagyon jol nez ki es lehet hidegen is fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!